Assegurança vehicle

Sigui el que sigui el teu cotxe, amb MDC trobaràs l’assegurança de cotxe que més s'adapta a tu i a les característiques del teu vehicle.
Volem oferir-te les millors assegurances de moto, ja tinguis un ciclomotor, una moto o motocicleta. Volem protegir-te a tu i al teu vehicle en qualsevol situació i davant qualsevol imprevist.
A MDC som especialistes en assegurances de vehicles per a professionals. Volem proporcionar-te la millor assegurança per a la teva furgoneta, la teva eina de treball, perquè puguis desenvolupar la teva activitat professional sense preocupacions.
Sabem que el teu taxi és la teva eina de treball. Coneixem el sector del taxi, quines són les seves problemàtiques i les necessitats de tenir sempre el vehicle a punt, per això podem oferir-te la millor assegurança per a Taxi del mercat.
Com especialistes en assegurances de camió, volem proporcionar-te la millor assegurança per al teu camió. A més t'oferim la possibilitat de combinar diferents assegurances amb les quals aconseguiràs les màximes cobertures adaptades a les teves necessitats específiques, aconseguint un important estalvi econòmic i àmplies prestacions asseguradores.